Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγική η κατάσταση για τους αυτοαπασχολούμενους - Αναμένονται νέα λουκέτα


Δραματική είναι η κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι, και ιδιαίτερα οι μικροί, παρά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί «ανάπτυξης» και θετικού κλίματος.
Τέσσερις στις δέκα επιχειρήσεις και συγκεκριμένα το 38,1% θεωρεί πιθανό να κλείσει το επόμενο διάστημακαθώς οι πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μεταποιητικές παρουσιάζουν μεγαλύτερο κίνδυνο διακοπής της λειτουργίας τους σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).
Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι αναμένεται να διακόψουν τη δραστηριότητά τους περίπου 12.500 με 13.000 μικρές επιχειρήσεις που θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν 21.000 θέσεις εργασίας.
Παράλληλα μία στις 4 επιχειρήσεις είναι υπερχρεωμένη. Το υψηλότερο ποσοστό των επιχειρήσεων με καθυστερημένες οφειλές αφορά εκείνες με χρέη προς το πρώην ασφαλιστικό ταμείο των επαγγελματιών (ΟΑΕΕ, 26,2%), ενώ το 23,8% δηλώνει ότι έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία.
πηγή: www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου