Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών κάλεσμα ενίσχυσης μπροστά στο 32ο συνέδριο της ΟΑΕ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφοι,
Η κυβερνητική επίθεση στο επάγγελμα του βιοτέχνη αρτοποιού συνεχίζεται αμείωτα. Μία επίθεση που δεν πρόκειται να σταματήσει εάν δεν ξεκληριστεί πλήρως το επάγγελμά μας. Μία επίθεση που δυστυχώς βρίσκει μηδαμινές άμυνες από τον κλάδο. Μάλιστα κάποιοι συνεχώς κρατάνε την κερκόπορτα ανοιχτή από μέσα.
Μόνο το φρέσκο ψωμί έχει την υποχρέωση να ζυγίζεται λέει η νέα ντιρακτίβα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Όχι το κατεψυγμένο , όχι το συσκευασμένο. Αφού μας φλόμωσαν στο ψέμα με την έκθεση του ΟΟΣΑ ότι πρόκειται δήθεν για όμοια προϊόντα τώρα έρχονται να το διαχωρίσουν ξανά εις βάρος πλέον του φρέσκου.
Η κυβερνητική πολιτική είναι μια και δεν διαχωρίζεται σε πρόσωπα. Είναι η πολιτική αυτή πλήρως εναρμονισμένη με την Ε.Ε στο να κλείσουν  οι μικρές επιχειρήσεις προς όφελος των μονοπωλίων. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κλείσει ο φούρνος της γειτονιάς, το φαρμακείο της γειτονιάς,  η λαϊκή αγορά κ.ο.κ και θα υπάρχει ένα μάρκετ της γειτονιάς που θα τα διαθέτει όλα μόνο του.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί το σύνολο των συναδέλφων, που δεν έχουν κανένα κέρδος ή όφελος από το να στηρίζουν συμβιβασμένες ηγεσίες, να συμπαρασύρει όλους αυτούς που κωφεύουν, σε αγωνιστική και δυναμική απάντηση στην κυβερνητική επέλαση, να βάλει στοπ μαζί με τα άλλα κοινωνικά στρώματα στην εξαθλίωση και την επαιτεία στην οποία μας οδήγησαν και οδηγούν.       


Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου