Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ



                                                       
           Φωτογραφία: Λιγοι αλλα εκει που πρεπει. Οι πολλοι δηθεν αγωνιζονται....





                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Συνάδελφοι,
Έχει περάσει καιρός από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με βάση τη έκθεση του ΟΟΣΑ και δεν έχουμε δει ούτε μία αντίδραση από πουθενά. Με όσα έχουν γίνει η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καταλήγει και ταυτόχρονα καταγγέλλει τα κάτωθι:
1)      Όλοι αυτοί με αφετηρία την Ομοσπονδία οι οποίοι φανατισμένα βγήκανε και φωνάζανε ¨θα τους μαυρίσουμε ¨, ¨θα τους κάνουμε ¨, ¨θα τους ράνουμε ¨μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εξαφανίστηκαν, δεν είχαν την ευθιξία τουλάχιστον να καταγγείλουν ευθέως την κυβερνητική πολιτική, την πλήρως εναρμονισμένη με την πολιτική της Ευρωπαϊκής ένωσης η οποία ξεκληρίζει το μικρομάγαζο υπέρ των μονοπωλίων. Το αποκορύφωμα ο αντικυβερνητικός πριν την ψήφιση Κος Μούσιος συγκάλεσε προεκλογική συγκέντρωση του επίσημου υποψήφιου περιφερειάρχη της Ν.Δ. Κου Κουμουτσάκου στα γραφεία της ομοσπονδίας.  
2)      Η όλη στάση όλων αυτών που ηγούνται των συνδικαλιστικών οργάνων βάλανε πολύ έντεχνα πλάτη στο να περάσουν και τα νέα μέτρα και να κρατήσουν τους συναδέλφους κοιμισμένους. Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου ζητήσαμε  την οργάνωση από την ΟΑΕ στο να μπουν οι συνάδελφοι στα πούλμαν πανελλαδικά έτσι ώστε να υπάρχουμε σε πρώτο πλάνο στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ. Όχι μόνο δεν έκαναν απολύτως τίποτα αλλά ούτε οι ίδιοι δεν έδωσαν το παρών. Τόσο αγωνιστές. Τόση κοροϊδία και ωστόσο στηρίζονται ακόμη από την πλειοψηφία των συναδέλφων.
3)      Αγώνα δώσανε το ποιοι θα συναντήσουν τους πιο πολλούς βουλευτές , υπουργούς κ.τ.λ. για να εκδηλώσουν την αγωνία τους για το μέλλον του επαγγέλματος. Ως εδώ καλά. Αφού εισπράξανε όλη την κοροϊδία τους, δήθεν ότι αυτό, το άλλο, το τάδε δεν θα περάσει, στο τέλος όλα περάσανε και εμείς επιμένουμε στο να συνεχίζουμε στο ίδιο τροπάρι και να χαϊδεύουμε αυτιά. Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει αυτό και το πώς θα γίνει το ξέρει ο καθένας μας ξεχωριστά.
4)      Το ίδιο το σύστημα καθαρά αποπροσανατολιστικά την αμέσως επόμενη ημέρα  της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, βασικό για την ίδια την ζωή μας , μας οδήγησε να  ασχολούμασταν τι είπε ο Μπαλτάκος στον Κασιδιάρη, πως αντέδρασε η κυβέρνηση και γενικότερα τις σχέσεις Χ.Α. -  κυβέρνησης.  Αυτά είναι τα προβλήματά  μας.   
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί το σύνολο των συναδέλφων να γυρίσουν την πλάτη  σε όλους αυτούς οι οποίοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας και την αξιοπρέπεια μας και να στηρίξουν συναδέλφους αγωνιστές πραγματικά οι οποίοι θα οδηγήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα σε έναν άλλο δρόμο, το δρόμο του αγώνα. Θέλουμε ένα συνδικαλιστικό κίνημα των αρτοποιών και γενικότερα  το οποίο να είναι στο ύψος των περιστάσεων και να έχει την δύναμη να αποκρούει την επίθεση που δεχόμαστε την κάθε φορά και συνεχόμενη.    

Οι Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας
 ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
 ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
 ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΠΟΥΛΗΣ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΡΕΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου